Prapa te të gjitha raportet Id: 6995

Tjera

Raportuar ne menyre anonime te 16:32, e shtunë 1 tetor 2022

**Tek shkolla private “Mehmet Akif” në Gjakovë qdo ditë pune ku punon dhe kjo shkollë rreth pres 08:00-08:30 behet nje kolon dhe e gjithë rruga bllokohet nga veturat e shumta qe vin per ti derguar femijet në shkollë. Ne këtë rruge operojn shumë firma dhe qdo dit është nje rrug e blllokuar.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose